28 martie 2024

Asociațiile de proprietari datorează Goldterm aproximativ 2 milioane lei noi!

Directorul Goldterm Mangalia, Dan Georgescu, a declarat pentru „Ediția de Sud“ că, luni, 25 martie a.c., au fost notificate, pentru neachitarea facturilor la întreținere, un număr de 137 asociații de proprietari, 16 agenți economici și 9 persoane fizice. „Soldul scadent, la data de 18 martie ac, era în valoare totală de 1.757.248 de lei. În cazul în care cei atenționați nu vor plăti serviciile de care au beneficiat, se va recurge la sistarea furnizării agentului termic. Căldura se va mai distribui la Mangalia, mă refer la asociațiile fără restanțe, până când temperatura de afară va avea valori mai mari de 10 grade Celsius, trei zile consecutiv, așa cum prevede legea”, ne-a mai spus directorul Goldterm, Dan Georgescu.

3 thoughts on “Asociațiile de proprietari datorează Goldterm aproximativ 2 milioane lei noi!

  1. Asa ai si facut nici nu ai mentionat asociatile de propietari,la neptun nu este caldura de vineri,va bateti joc dar vrei bani multii,chiar sant la zi cu intretinerea dar nu pot tipa la vecini care au pensi de 350roni pe luna si au restante .dar tu domnule georgescu ai puterea in mana de la un simlu sofer sa ajungi director este ceva

  2. Nici la Olimp nu este caldura de mai bine de 2 sapt. Si eu am platit tot ce trebuia, dar sufar din cauza altora si am si copil mic!

Comments are closed.