Litoralul sudic in mizerie. Cum mai arata, printre altele, proiectul de 5 milioane de euro Cordon Saturn-Venus (galerie foto)

March 17, 2012
By admin

Did you like this? Share it:

5 Responses to Litoralul sudic in mizerie. Cum mai arata, printre altele, proiectul de 5 milioane de euro Cordon Saturn-Venus (galerie foto)

 1. Tusac on March 17, 2012 at 14:10

  Va promit ca daca ma mai legeti odata o sa il terminam…..
  JUR !!!!

 2. [...] http://www.editiadesud.ro/?p=2593 Share this:TwitterFacebookLinkedInEmail This entry was posted in Bloguri din Mangalia, Mangalia [...]

 3. 666 on March 18, 2012 at 08:47

  cum dreaq a dat 5 milioane de euro ca mai mult a stricat zona. a disparut plaja sub apa puturoasa.

 4. Neghiobul on March 18, 2012 at 09:06

  In primul rand, asa arata tot litoralul dupa furtunile de iarna trecuta. Mergeti in Mamaia sau in Eforie (cel putin in Eforie e prapad). In al doilea rand, nu faceti decat reclama negativa orasului, turismului din zona, ce dracu v-a apucat? Hotelierii sunt in aceste zile la Targul de la Bucuresti si nu reusesc sa vanda nimic din cauza presei! La vara cand nu vom avea locuri de munca pe voi o sa va injuram! Si apoi plajele nu sunt ale Primariei ci ale ABADL care le-a repartizat in fiecare an unor firme, vorbiti cu ei ce fac pentru pregatiri?! Si mai e ceva, romanului ii place sa stea dupa colt si sa critice, asxteptam 14 mai sa face cei de la LET’S DO IT, ROMANIA curatenie! De ce nu punem mana sa facem curat si, mai ales, sa adunam cainii ca deja ne depasesc numeric!?

 5. [...] http://www.editiadesud.ro/?p=2593 Publicat în Bloguri din Mangalia, Mangalia News, Revista presei, Sociale – Cuvinte cheie [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Polls

Cum vi se par ornamentele de Crăciun montate de ADPP Mangalia pe străzile oraşului?

View Results

Loading ... Loading ...
Str. Rozelor nr. 8, bloc R4, scara A, parter, ap. 3, între orele 8:30-17:30, de luni până vineri

Hit Counter provided by shuttle service from lax
This site is protected by WP-CopyRightPro