24 aprilie 2024

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Mangalia, Saveta Georgescu, şi-a dat demisia

Într-un comunicat de presă, preşedintele O.F.S.D. Mangalia a anunţat că a renunţat atât la această calitate, cât şi la cea de membru în Biroul Executiv din Organizaţia Municipală P.S.D. Mangalia.

Saveta Georgescu face parte din PSD Mangalia din 1992. În 1995 aceasta a înfiinţat Organizaţia Femeilor Social Democrate Mangalia, cu care a desfăşurat de-a lungul anilor activităţi sociale, culturale, educative. În aceeaşi perioadă, ca responsabilă de zonă a înfiinţat organizaţii ale femeilor social democrate  în localităţile Albeşti, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, Costineşti.

În comunicatul în care îşi anunţa demisia din cele două funcţii, Saveta Georgescu afirmă că, de-a lungul timpului, a reuşit, prin activităţile ce le-a desfăşurat cu femeile social democrate, să adune la un loc persoane de calitate, femei  de succes, femei a căror experienţă şi dăruire  constituiau exemple demne de urmat. Paralel cu funcţia de Preşedinte al OFSD, Saveta Georgescu a fost Secretar al Organizaţie Municipale P.S.D., vicepreşedinte în Biroul Executiv, preşedinte al unei organizaţii locale, consilier local.

Aceasta a mai adăugat faptul că:  „Sunt o persoană înţeleaptă şi ştiu că activitatea partidului va merge mai departe şi fără mine, ştiu că nimeni nu-i de neînlocuit. Am activat în partid din convingere, am fost devotată,  statornică, decentă şi tocmai de aceea părăsesc partidul pe uşa din faţă, cu demnitate şi cu convingerea că pot privi oamenii drept în ochi, fără să-mi fie ruşine de faptele mele şi de faptul că am activat în cel mai mare partid de stânga din ţară. Am fost loială Partidului Social Democrat timp de douăzeci şi doi de ani. Mă simt bogată, pentru că ştiu să ofer şi sunt fericită, pentru că ştiu să mă bucur de realizările celor din jurul meu.

Mă înclin în faţa celor care, uneori, m-au lovit cu vorbe amare… sunt necesari şi ei… mi-au pus întreaga fiinţă în mişcare. Mulţumesc celor care în drumul meu prin acest partid au declanşat în mine o schimbare”.

2 thoughts on “Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Mangalia, Saveta Georgescu, şi-a dat demisia

  1. …neinteresant,oricum nu s-a facut vizibila cine stie ce ,nu este o demisie de onoare ci una fortata ,oricum o schimba noua conducere ,Iorgus este un politician abil se inconjoara doar de cei cu potential.

Comments are closed.