25 aprilie 2024

Primarul Mangaliei, recunoscător lui Zuckerberg pentru „minunata idee” a… Facebook-ului!

“Generaţia Facebook” a fost cea care a decis, în număr copleşitor, preşedintele României. Primul care a mulţumit tinerilor ce s-au mobilizat, exemplar, pe reţeaua de socializare a fost preşedintele Klaus Iohannis. Ulterior, recunoaşterea meritelor acestora a ţinut prima pagină în presa naţională şi internaţională.

Iată că, la Mangalia, edilul Cristian Radu s-a gândit să mulţumească şi  fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, pentru minunata idee pe care a avut-o acesta, în urmă cu mai bine de şapte ani. De altfel, primarul Mangaliei este un fan înrăit al reţelei de socializare, unde nu scapă prilejul să anunţe ultimele acţiuni edilitare sau sociale pe care le întreprinde.

Iată scrisoarea deschisă pe care primarul Radu i-a adresat-o, personal, pe mail, lui Mark Zuckerberg: “România sărbătoreşte! Facebook a fost “motorul“ pentru poporul român, pentru milioanele de votanţi care au reuşit să producă schimbarea. Primarul oraşului Mangalia, România, Radu Cristian şi echipa sa Facebook vă mulţumesc şi vă felicită pentru această invenţie!  Cu respect, primarul Radu Cristian“.

(sursa foto: Facebook)

3 thoughts on “Primarul Mangaliei, recunoscător lui Zuckerberg pentru „minunata idee” a… Facebook-ului!

Comments are closed.