26 aprilie 2024

Fostul deputat Constantin Chirilă, numit consilier personal al primarului Mangaliei

De puţin timp, fostul deputat PDL, Constantin Chirilă ocupă funcţia de consilier personal al primarului Mangaliei, Cristian Radu.

Constantin Chirilă, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, a demisionat, la data de 10 septembrie ac, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale PDL Constanţa. Motivul îl reprezintă proiectele în care este implicat, ce îi ocupă cea mai mare parte din timp. Constantin Chirilă rămâne în continuare cu funcţia de prim-vicepreşedinte la nivel judeţean, precum şi membru al Comisiei de Etică şi Litigii, la nivel naţional.

În perioada 2008 – 2012, Constantin Chirilă a avut funcţia de deputat PDL, ales în Circumscripţia Electorală nr. 14 Constanţa, Colegiul Uninominal nr. 4.

Având în vedere experienţa pe care o are în domeniul administraţiei publice, dar şi în calitate de politician cu state vechi, Constantin Chirilă poate fi considerat o achiziţie benefică edilului Mangaliei, Cristian Radu, cu singura condiţie ca sfaturile, pe care acesta din urmă le va primi, să fie luate în considerare şi, mai ales, puse în practică.

3 thoughts on “Fostul deputat Constantin Chirilă, numit consilier personal al primarului Mangaliei

  1. nona, nona, ce caracter esti tu, daca folosesti un astfel de limbaj? pai ca sa ajungi sa conduci iar orasul iti trebuie putin bun simt si inteligenta… 😀 Cei portocalii, adica verzi, adica rosii, adica…(ca nu mai stiu ce culoare aveti) nu au auzit de respect pentru oameni? ceva constructiv, ceva de bun simt, un sfat, ei…nic- nic? pai eu zic sa mai stati pe bara si ceilalti 4 ani ca sa invatati sa vorbiti mai frumos… :)))

Comments are closed.