24 aprilie 2024

Pe surse. Dan Georgescu ar putea lua locul lui Ioan Griguţă la conducerea SN 2 Mai Mangalia

În această perioadă, apropiată alegerilor prezidenţiale, se fac mari mişcări de trupe. Unii primari se orientiează către alte formaţiuni politice, în special PSD, mai cu seamă datorită ospitalităţii de la Centru, alţii încă se mai gândesc pe care drum să meargă în viitorul apropiat. În acelaşi timp, se negociază de zor ocuparea unor funcţii importante.

 Aşa se face că, de ceva timp, se poartă discuţii pentru înlocuirea directorului general şi al Consiliului de Administraţie al SC SN 2 Mai SA Mangalia, ing. Ioan Griguţă. Nominalizaţi să-i ia locul sunt Dan Georgescu, actualul director al Goldterm SA Mangalia, Vasile Moldovanu, fost director Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, cât şi Ciprian Juncu, ex-liderul UNPR Mangalia. Sursele noastre ne-au declarat că favorit este Dan Georgescu care ar putea fi numit, oficial, chiar în cursul acestei săptămâni. Contactat telefonic, diectorul societăţii de termoficare ne-a declarat că sunt într-adevăr discuţii în acest sens, dar că, deocamdată, nu este nimic oficial. De asemenea, Dan Georgescu a precizat că până nu va fi numit directorul SN 2 Mai, nu se ştie cine va ocupa fotoliul suprem de la Goldterm.  

Ioan Griguţă ocupă funcţia de director general al SC SN 2 Mai SA Mangalia, din anul 2009, când a fost numit de către Ministrul Economiei de la acea vreme, Adriean Videanu. Pe de altă parte, Dan Georgescu a îndeplinit, în cea mai mare perioadă a mandatului primarului Claudiu Tusac, funcţia de consilier personal. În anul 2012, a fost înfiinţată societatea de termoficare ce administrează toate centralele şi punctele termice din Mangalia, fiind numit director general, funcţie pe care o deţine şi în prezent. Ar mai fi de spus că ing. Ioan Griguţă se află, în prezent, în concediu de odihnă.

2 thoughts on “Pe surse. Dan Georgescu ar putea lua locul lui Ioan Griguţă la conducerea SN 2 Mai Mangalia

  1. In completare as putea spune ca si Catalin Cornaci este vizat de niste inlocuiri. Adica vizita de pe 15 septembrie a lui Gh.Dragomir la Mangalia i-a adus lui Cornaci si „firmanul” de destituire de la ADPP. Deh…omul a luat mai mult pentru el decat pentru partid…adica pentru datoriile primarului Cristian Radu!

Comments are closed.