20 aprilie 2024

350 de concurenţi la cea de a IV-a ediţie a “No Stress Triathlon“

În staţiunea Olimp s-a desfăşurat, astăzi, cea de a IV-a ediţie la mare a “No Stress Triathlon“. Competiţia a cuprins două categorii de probe: Triathlon sprint și Triathlon olimpic. Prima categorie s-a desfăşurat pe distanțe scurte, cu 500 m înot/ 20 km bicicletă/ 5 km alergare, iar cea de a doua, cea olimpică, pe distanțe lungi, cu 1.500 m înot/ 40 km bicicletă/ 10 km alergare. Ambele categorii au cuprins trei probe: înot în mare, cursa de biciclete de viteză pe şosea şi alergare pe faleza din Olimp.

La startul celor două probe s-au aliniat 350 de participanţi, cu vârste cuprinse între 11 şi 65 de ani. Organizatorii “No Stress Triathlon“ consideră actuala ediţie drept un real succes, mai ales că, printre veteranii unor astfel de întreceri, cum este Răzvan Florea, campionul României la triathlon, s-au numărat şi extrem de mulţi începători.

Organizatorii au decis premierea a numai puţin de 140 de participanţi, o categorie specială a podiumului fiind cea a celor ce s-au înscris pentru prima oară într-un triathlon. Premiile oferite de organizatori au fost cuprinse între 200 şi 1.000 de lei.