26 aprilie 2024

De prin Mangalia, de „sezon“…

Neptun, spre Kilometrul „0“…

Undeva, o alee de lângă Stadion….

Aleea de acces spre terenul de tenis de lângă „Paradiso“…

Tribună a Stadionului Mangalia…

(Multumim cititorilor nostri pentru fotografiile furnizate)

5 thoughts on “De prin Mangalia, de „sezon“…

  1. Mda…Mangalia , marca Radu Cristian.Dupa 2 ani de zile de vorbaraie nu a reusit sa faca absolut nimic.Niciodata de cand sunt eu nu am vazut buruieni atat de inalte crescute pe spatiul verde al domeniului public.Pe Constantei se lauda ca „pregateste” terenul ca sa planteze gazon , sa vina inginerii lu’ peste de la Bucuresti bla bla bla.Nu s-a facut nimic, intre timp a crescut iarba la loc, iarba care probabil este declarata pe acte ca fiind gazon plantat.Bun asa,creste iarba singura si tu declari ca ai plantat nu stiu cate sute mii de mp de gazon.Pe Callatis aceeasi poveste , balariile de juma’ de metru , canalizari nedesfundate ( cand ploua mai tare se face lac de poti sa pescuiesti), mizerie,gunoi care este luat o data pe saptamana, copaci netoaletati de trebuie sa mergi in genunchi pe trotuar ca sa nu dai cu capu’ in vreo creanga, angajatii primariei sau RAJA sunt prezenti numai cand este rost de vreo spaga ceva.In concluzie….multumim domnule primar , ce ziceai?? ca mai vrei o taxa in plus ceva?Apropo… inainte sa te vaicaresti ca nu sunt bani la buget uita-te la angajatii tai din primarie pe care i-ai adus cum gestioneaza bugetul si cati bani isi trag in plus la fiecare lucrare care se face.

  2. Hai mai taie , nu mai sunt caini , a inceput asfaltarea , a deblocat drumurile inchise de smecheri , politia locala ii arde pe nesimtiti si cate si mai cate . Bravo Cristi ! Se misca ceva .

  3. Trebuia sa apara si pupincuristii platiti de primar…. Stane cainii sunt tot aceeasi stai linistit,biobaza este inexistenta,asfaltarea nu a inceput deloc, poate doar ce ai vazut pe Portului care tine de proiectu’ lu peste cu fluidizarea traficului, proiect care a mancat o groaza de bani si nici nu este terminat,a fost lasat asa.Vino pe Matei Basarab la trecerea cu calea ferata sa vezi vreo 20 de semne de circulatie ingramadite unul langa celalalt,doar asa ca sa mai creasca scorurile putin.Politia locara ii arde pe nesimtiti??Care politie locala?Avem asa ceva?Mergi in fata la primarie sa vezi nesimtitii parcati aiurea si sa imi zici si mie cati sunt amendati.Mai zi din alea „cate si mai cate” ca pana acu’ nu a facut mai nimic.Cred ca avem cel mai jegos oras si statiuni din ultimii 10 ani, vino pe Callatis sa vezi si acum gunoaie ramase pe langa pomi de la furtuna de acu 3 saptamani, asa ca las-o mai moale cu pupincurismul si sterge-te la gura.

Comments are closed.