19 aprilie 2024

Începe a X-a ediţie a Festivalului Vama Veche Salsa Week 2014!

Wilmark Dance Academy si Asociatia Romana de Dans pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a X-a  editie a festivalului Vama Veche Salsa Week 2014. Timp de sapte zile, participantii vor trai „the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei si dansatori internationali de mare valoare.

In cadrul festivalului organizat de catre Wilmark Dance Academy alaturi de Asociatia Romana de Dans in perioada 4 – 10 August, va avea loc si concursul Romania Latin Dance Cup 4th edition. Evenimentul este unul dintre cele mai cunoscute si multilaterale in comunitatea salsa din Romania si este dedicat iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane.

Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica, workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si Tango argentinian) si petrecerile tematice precum: Romantic Night, White Party, Rock Party si 10th Years Anniversary Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic. Seara continua cu Salsa Party in tematica zilei in doua sali amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.

Wilmark va intretine atmosfera evenimentului – Maestrul de Ceremonii, dansator, coregraf, fost membru al juriului “Dansez pentru Tine” si actual jurat responsabil cu miscarea scenic in cadrul noului show TV  “KidSing”, ce va incepe din toamna la Kanal D,

Evenimentul va avea si prezentatori de talie international precum Luis Vazquez, Albert Torres (Promoter international si organizator WLDC SUA) si cei mai buni DJ latino din Romania vor creea atmosfera incendiara timp de 7 zile la Vama Veche.   

Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie  camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.

In cadrul festivalului Vama Veche Salsa Week 2014, Editia Aniversara, Wilmark va premia cea mai buna trupa de salsa din Romania iar Concursul Romania Latin Dance Cup  2014, va desemna cea mai buna pereche de dansatori de salsa din tara, pereche ce ne va reprezenta in Statele Unite la Campionatul Mondial de Salsa ce va avea loc in toamna la Miami (USA).

Printre artistii invitati se numara Vlad si Mihaela (campionii nationali la salsa), cele mai  bune trupe de salsa , Mania Latina,  Salsa Encanto si reprezentanti internationali precum: Albert Torres (USA), Gulden & Mustafa (Turcia), Talal & Edyta (Belgia), Pasty & Doty (Olanda) Berkan & Hatice (Turcia), Manuel Mascarell (Spania), Jose Rodriguez(Republica Dominicana), Roberto & Ivana (Italia), Diana Montoya(Columbia) , Pedro Gomez (Italia), Chris Cross (Dubai) si Luis Vazquez (Mexic).

 Djs: Raz, Romy, DJ Deea, Dobcho, Marius, Guaguanco,  Kid’O, Liviux, De La Luz, Michael si invitatii nostri speciali din Columbia – DJ TAVO  si din Dubai – Dj Udia.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fara sustinerea partenerilor evenimentului: Bestevent (sunet si lumini si scena), Compania de print (Tipografia), Delta Force (paza si protectie).