26 aprilie 2024

Asociaţia Pensionarilor a pus ochii pe fostul sediu PNL. Consilierii au spus „pas“

Consilierii locali au respins, la ultima şedinţă, un proiect propus de primarul Cristian Radu, prin care se dorea amenajarea a două noi cluburi pentru pensionarii din Mangalia şi Neptun. Unul dintre cluburile pentru cei de vârsta a treia urma să fie amenajat pe un teren donat de un cetăţean din Neptun, în Bazarul Prichindel. Consilierii au spus că vor fi de acord cu astfel de iniţiative în momentul în care vor fi finalizate alte proiecte asemănătoare, pe care le-au aprobat, deja, în şedinţe anterioare.

În cel de al doilea caz consilierii au respins cedarea clădirii în care şi-a desfăşurat activitatea PNL Mangalia, Asociaţiei de Pensonari Litoral. Clădirea, aflată în curtea Şcolii „Gala Galaction“ s-ar preta mult mai bine, spunem noi, amenajării unei săli de sport. Unitatea şcolară nu are o astfel de incintă, elevii fiind nevoiţi, în cele şase luni de sezon rece, să îşi desfăşoare orele de sport în sălile de curs.

În Mangalia există două de cluburi unde se relaxează pensionarii: unul lângă sediul PNŢCD, iar celălalt în centrul Parcului Balnear.