29 martie 2024

70.000 de gladiatori au cucerit plaja dintre Venus şi Saturn! (galerie foto)

Cea mai mare sarbatoare a muzicii dance a unit aproape 70.000 de inimi cu acelasi ritm: LIBERTY PARADE! De sambata, 26 iulie, de la ora 17.00 cand au plecat cele 4 camioane din caravana LIBERTY PARADE de la Olimp catre Black Sea Arena pana duminica dimineata la ora 06.00, 26 de DJ au mixat pentru cei mai cool gladiatori: fanii muzicii si ai distractiei fara bariere. Urale fierbinti din zecile de mii de piepturi au izbucnit la ora 19.00 cand la pupitrul Djilor, amplasat la 5 metri inaltime, pe o scena spectaculoasa – o butaforie in forma unui coif de gladiator – si-a facut debutul Just 2 & Luca M, dand tonul petrecerii in „stilul de lupta: Tech House” care-a invaluit plaja dintre Venus si Saturn 2 ore. Au urmat doua ore senzationale de Tech, Deep, NU Disco si Deep Tech cu Cristi Stanciu si Liviu Hodor care au ridicat la cote maxime bucuria nebuna a dansului, pregatind publicul pentru momentul Radio 21.

La ora 23:00, „cetatenii capitalei beatului” au intonat la unison IMNUL LIBERTY PARADE – SET ME FREE, semnat in acest an de Dj Andi si Alexandra Stan. 200 de metri patrati de ecrane led au luminat cerul, cu 400 de mii wati de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumina (lasere si led-uri). Flacarile si focurile de artificii au inundat arena cu un unic „stil de lupta: IMPREUNA!” Cu un set electrizant si eclectic, Dj Andi si-a cucerit publicul de la primul beat si l-a purtat, in acelasi BPM, pana la miezul noptii, cand a predat stafeta, in aplauzele fanilor, catre Jasc & Carlos, aflati pentru prima data pe scena Black Sea Arena. Dj Optick a tinut in priza fanii muzicii fara limite pe „happy dancing grooves”, pregatind terenul pentru invitatul special al serii – UMEK!

Pe scena de 60 de metri lungime, ce masura in cel mai inalt punct al sau 17,5 metri, si-a facut aparitia la ora 02:00 „Imparatul Arenei Techno”, UMEK, Djul sloven fiind coplesit de atmosfera electrizanta si vibratiile valurilor celor peste 140.000 de maini aruncate in aer care i-au fost alaturi doua ore. Vika Jigulina si Raoul Russu au mixat pana la rasaritul soarelui pe „cea mai frumoasa si libera plaja din lume”.

Au mixat pe scena de la Black Sea Arena: Just 2 & Luca M, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, DJ Andi, Jasc & Carlos, Dj Optick, UMEK, Vika Jigulina, Raoul Russu. Desfasurarea de forte a fost una fara precedent: 16 TIR-uri cu echipamente si 2 TIR-uri cu elemente de decor s-au folosit la realizarea unei scene speciale, iar generatoarele evenimentului au facut fata unui consum de un milion de wati pe ora.