26 aprilie 2024

Au fost finalizate lucrările de reparaţii ale navei „Flaminia“

In legatura cu proiectul de reparatii si constructii a unei parti a navei MSC “Flaminia”, conducerea executiva a Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A., prin biroul sau de presa, transmite urmatorul comunicat :

  1. Luni, 14 iulie 2014, a fost livrat proiectul MSC “Flaminia”, in deplina concordanta cu cerintele comerciale, tehnice, tehnologice si de calitate asumate contractual de catre Daewoo-Mangalia Heavy Industries, fata de clientul sau german, supravegheate si confirmate de societatea de clasificare GermanischerLloyds.
  2. Lucrarile derulate de-a lungul celor 5 luni de activitate in societatea noastra se pot sintetiza, dupa cum urmeaza :

 

– Inlocuit structuri de corp deteriorate : 7.500 tone;

– Lucrari specializate in vederea racordarii tehnologice si functionale a structurilor de corp noi cu sistemele existente ale navei;

– Lucrari suplimentar comandate de client : inlocuire a elicei si structurii prova ( bulbul ), in vederea imbunatatirii performantelor navei, sub aspectul vitezei si consumului de combustibil;

– Teste functionale ale instalatiilor si echipamentelor navei

– Nr mediu personal implicat in lucrarile de reparatii si constructii : 500 angajati

– Valoare contract : aproximativ 29 milioane USD

 – Grad de integrare a costurilor totale in Romania : peste 90%

3. Conducerea executiva a societatii multumeste tuturor angajatilor implicati in livrarea cu succes a MSC “Flaminia” pentru profesionalismul si devotamentul probat in decursul lucrarilor de reparatii.

4. Odata cu livrarea cu succes a MSC “Flaminia”, Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. isi reconfirma capacitatea si inteligenta tehnologica care au plasat-o in perioada recenta pe pozitia de lider european in ceea ce priveste productia de nave comerciale, demonstrind, o data in plus, competenta si capabilitatea industriei navale din Romania.              

Biroul de presa al Daewoo-Mangalia Heavy Industries

 

1 thought on “Au fost finalizate lucrările de reparaţii ale navei „Flaminia“

  1. IMAGINEA VORBESTE DE LA SINE CUM A INTRAT IN DMHI NAVA FLAMINIA SI CITA CERNEALA S-A CONSUMAT CU SCRISUL DESPRE ACEASTA NAVA CARE INDIFERENT CIT ADEVAR A FOST, CEI CARE AU LUCRAT LA REPARAREA EI AU DEMONSTRAT DACA MAI ERA NEVOIE CA SUNT PROFESIONISTI SI SPECIALISTI DIN PACATE DIN CE IN CE MAI PUTINI RAMASI IN COMPANIE. TRAG UN SEMNAL DE ALARMA PENTRU STOPAREA MIGRATIEI FORTEI DE MUNCA DIN SANTIER
    FORTA DE MUNCA SE CLADESTE GREU SI DE ACEIA ESTE NECESAR SA O PASTRAM SI SA NU FIE FOLOSITA DE ALTII PENTRU NISTE BANI IN PLUS. CRED IN MATURITATEA DE GINDIRE A CELOR CU PUTERE DE DECIZIE.

Comments are closed.